![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No własnie tak się na jeżdżę tramwajami, tak się napatrzę na te bilboardy i przyznam że zaczynam mieć ochotę ;-)
Ale szanse że pobiegne są pół na pół. Albo pobiegnę, albo nie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na co czekasz
![]() Od kompa się oderwiesz na chwilę ;-) Nie trzeba cały czas biegnąć - można iść ![]() Ja się jutro w Promenadzie rejestruje ![]() Ten post edytował NetJaro 14.09.2006, 18:43:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Namów ~Splatch'a, ma blisko do Promenady
![]() Jak bedę miał pewność że nie jadę do domu na weekend to pobiegnę, chyba ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To daj znać
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie biegałem od 2 lat. Teraz, jedyny sport, który ma w nazwie bieg to bieg za tramwajem.
![]() -------------------- Łukasz Dywicki
Independent Java and open source software consultant. Blog - Java, OSGi, integracja oprogramowania.. |
|
|
![]()
|
|
Cytat Nie biegałem od 2 lat. Teraz, jedyny sport, który ma w nazwie bieg to bieg za tramwajem Nie trzeba biegnąć cały czas, mozna iśc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dla chartów w czasie biegów puszczają zająca na zachętę.
To jakby dla ~splatch'a póścić tak uciekajacy tramwaj to by kurcze wygrał ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Poszedłem teraz do liceum i na WF'ie biegamy 1.5 km, mój rekord to 4 minuty ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie biegałem od 2 lat. Teraz, jedyny sport, który ma w nazwie bieg to bieg za tramwajem. Cytat To jakby dla ~splatch'a póścić tak uciekajacy tramwaj to by kurcze wygrał True. Ja wytrenowalem sie w bieganiu na 100-300m (choc bywalyu i dluzsze dystanse) za tramwajami -- technike i kondycje, ale ze teraz mieszkam blisko uczelni to nie jezdze tramwajami ![]() ---- genialny preloader: 0.0........5.0 KM ![]() -------- tylko GDZIE JEST back button (durny flasz :/) ---------- beznadziejne wykonanie -- nawet gdy strone otwieram kolejny raz (tzn jest juz zaladowana w pamieci) to animacja i tak sie wykonuje spowalniajac przechodzenie miedzy stronami o kilka sekund , ehh ---- OMFG: zgadnijcie co robi przycisk [X]Zamknij,........... ....nie, powraca sie nim do poprzedniej strony -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
@dr_bonzo, strona fatalna.. fakt
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam nie pobiegnę, bo do Warszawy mam trochę daleko
![]() Ale żeby zachęcić do wzięcia udziału, powiem, że biegam praktycznie codziennie na trasie ~5km (po lesie, trasa ma kilka trudności terenowych) i mogę zapewnić, że spokojnym truchtem da się to spokojnie przebiec w 25-30 minut. Moja życiówka to 16:22, gdybym mieszkał w Warszawie chętnie bym to zweryfikował ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
A więc. nie się ktoś jeszcze zastanowi
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMFG: zgadnijcie co robi przycisk [X]Zamknij,........... ....nie, powraca sie nim do poprzedniej strony widac jestes programista nie artysta i nie rozumujesz tak jak oni:) zauwaz ze po otwarciu jakiejs podstrony nasuwa sie ona na strone glowna, wiec jak dajesz zamknij to zamykasz to co sie nasunelo. skoro najk sponsoruje to pewnie zazyczyl sobie zeby i strona byla na wzor najka ![]() -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zauwaz ze po otwarciu jakiejs podstrony nasuwa sie ona na strone glowna Tak, sa takie male fragmenciki strony nasuwajace sie i to jest ok. Ale ja mowilem o czym innym: Zaszlo male nieporozumienie: chodzilo mi o przycisk [X] TYLKO na stronie: Biegaj sam > Jak cwiczyc > np. Cwiczenia w miejscu No i tu ten [X] dziala debilnie -- bo powraca do poprzedniej strony a umiejscowiony jest tam gdzie zazwyczaj jest przycisk zamykajacy okno. Gdyby pojawialo sie kolejne okno z podstrona -- to bylo by jasne dla mnie co on robi. A gdy wszystko wyswietla sie jednym oknie to [X]Zamknij w prawym gornym rogu znaczy dla mnie tylko "zakmnij serwis". -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Co do strony: założę się, że to przez Nike'a ;-) Sponsor to sponsor - daje wszystko
![]() Wracając do tematu: może ktoś się skusi ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: Wieliszew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja juz sie zarejestrowalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czyli jak narazie tylko bombel
![]() Cytat Jak bedę miał pewność że nie jadę do domu na weekend to pobiegnę, chyba A więc jak mike_mech ;-)? Ten post edytował NetJaro 29.09.2006, 22:45:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to jest 5 km
![]() Powiem wam, ze nawet do autobusow nie biegne jak jade do pracy ![]() ![]() ![]() RunWarsaw - ja pasuje, jutro mam wesele, a w niedziele bede jakos odsypial ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 12:11 |