![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dla Was to na pewno będzie banał, ale ja za choinke nie mogę się doszukać błędu. Mam inny formularz z identycznym skryptem (tylko pozmieniane nazwy) i wszystko działa bez problemu. Oto screen'y tego co ma być odczytane z formularza i nie jest: Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 A oto kod php:
Proszę o pomoc bo siedzę nad tym już ok 2 godzin i nic mi nie pomaga... :-( Pozdrawiam Zoomol Ten post edytował zoomol 13.09.2006, 14:31:09 -------------------- Życie to marna gra.... Ale z bardzo dobrą grafiką ;)
Life is brutal, there is no question about it.... ;-/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1)
Cytat Jestem początkujący i mam problem nas szczerze powiedziawszy to nie interesuje.A juz napewno ta informacja jest zbędna w tytule. Popraw tytul na sensowny2) proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole 3) Pokaz ten formularz (jego kod) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
oto kod formularza:
Jeśli chodzi zaś o zmianę tematu, to szukam takiej opcji i albo jestem ślepy, albo nie wiem gdzie dodaje się znacznik poprzedzający temat :-( ![]() Wybaczcie Pozdr Zoomol -------------------- Życie to marna gra.... Ale z bardzo dobrą grafiką ;)
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
powywalaj te enctype z <form>. Wszystkie enctype bo duplikujesz wszystko jak wlezie.
Pomine juz o takich pierdulach jak to, ze w inputach masz zbedne parametry "input". Co do zmiany tematu wyslalem ci PW -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
[quote]
powywalaj te enctype z <form>. Wszystkie enctype bo duplikujesz wszystko jak wlezie. Pomine juz o takich pierdulach jak to, ze w inputach masz zbedne parametry "input". [/quote] No faktycznie, wszystko już teraz działa ![]() Dziękuję bardzo za pomoc!!! Pozdrawiam Zoomol [/quote] Wracając jeszcze do polecenia mail.... Hm, na skrzynkę pocztową wskakuje mi wiadomość o treści: Od $email Temat - wiadomość ze strony prywatnej Treść $tresc Co można z tym zrobić? Pozdrawiam Zoomol -------------------- Życie to marna gra.... Ale z bardzo dobrą grafiką ;)
|
|
![]()
|
|
http://pl.php.net/manual/pl/language.types.string.php
Przeczytaj dokladnie calosc, a dowiesz sie kiedy zmienne w stringu sa parsowane -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:47 |