![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam to pierwszy post na tym forum i mam nadzieje że uda wam się rozwiązać mój problem
mamy sobie prostego if -a i moje pytanie brzmi czy w ifach można używać wartosci NULL FALSE TRUE ![]() przyklad:
ewentualnie wersja prosciejsza:
generalnie chodzi mi oto aby if był wykonywany tylko jeśli zmienna haslo jest równa jakiemuś słowu (pobierane z formularza tak w nawiasie ![]() Ten post edytował mateuszpi 11.09.2006, 15:52:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Skąd: Strzyżów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak! tak! tak!
po to został wymyślony ![]()
pomocnicze funkcje: isSet() i grupa funkcji is_xxx() poszukaj sobie w manualu - on nie gryzie! -------------------- "No bo z fasolą to człowiek przynajmniej wie, na czym stoi..."
Pomniejsze bóstwa, Terry Pratchett php :* |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki "Ja_Szczur" o to chodziło.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:23 |