![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2006 Skąd: z ml2.cba :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak w temacie jak mozna zrobic
![]() [kod]id|pole2|pole3|pole4[/kod] i plik ktory na strone wczytuje linijke o danym "id" jak to zrobic ![]() ![]() ![]() Ten post edytował matiszostak 11.09.2006, 13:01:18 -------------------- stronka moja kliknij prosze - strona powstala przy pomocy ludzi z tego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opisz jeszcze raz co masz zamiar zrobic bo nie zrozumialem zbytnio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odczytujesz zawartosc pliku
wrzucasz d otablicy liczysz ile jest elementow i wyciagasz sobie ktorys element tablicy -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 7 Dołączył: 24.01.2006 Skąd: lublin/wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
* - to ciąg znaków, wedle którego chcesz rozdzielic dana linie pliku, w twoim przydaku * = | po tej pętelce masz tablice wielowymiarowa z wszytskimi polami płaskiej bazy na podstawie pliku nazwa_pliku.txt oczywisice wiele osob bedzie ci polecac foreach, wiec poczytaj sobie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja bym to zrobił inaczej... On chce pobrać tylko dane id, a nie daną linijkę...
Ja bym to zrobuł tak:
Ten post edytował Hacker 12.09.2006, 17:49:54 -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2006 Skąd: z ml2.cba :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w skrypcie "Hacker" wystepuje blad a jak mam wpisac to do pliku (teraz moze byc to na bazie ) mam nowy serwer z baza
wystepuje blad Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /var/www/sites/yoyo.pl/w/r/wrzemat/test/zapis.php on line 11 co oznacza ten blad Ten post edytował matiszostak 12.09.2006, 15:59:11 -------------------- stronka moja kliknij prosze - strona powstala przy pomocy ludzi z tego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
brakuje srednika po 10tym wierszu.
|
|
|
![]()
|
|
a co trzeba wpisac w pliku testowym
w pliku baza.txt sa informacje takie id|pole2|pole3|pole4 1|nazwa|nazwa2|nazwa3 niema tegio blendu ale jest pusty tekst na stronie http://www.wrzemat.yoyo.pl/test/zapis.php na czym polega ten b;lad czy ktos zna powod blendu -------------------- stronka moja kliknij prosze - strona powstala przy pomocy ludzi z tego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
sorki za te pytanjia ale jestem poczatkujacy na plikach tekstowych
dalej mi nie dziala . jak to zrobic aby pobieralo np 5 linijek tekstu a czy mozna w tym pliku tekstowym uzyc kodu html a co uzyc jaki skrypt zeby zapisywalo dane do pliku -------------------- stronka moja kliknij prosze - strona powstala przy pomocy ludzi z tego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dalej mi nie dziala Hmmm... Patrząc na twój test działa... Ad. 1 tzn. 5 kolejnych id?? Jak tak to
Ad. 2. fwrite() ![]() Ten post edytował Hacker 16.09.2006, 18:17:37 -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
jest blad w lini 7
-------------------- stronka moja kliknij prosze - strona powstala przy pomocy ludzi z tego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
koledze chodzilo o
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
mi w tym nowym skrypcoie wyswietla tylko pusta strone
a tak to co mam wpisac do pliku txt -------------------- stronka moja kliknij prosze - strona powstala przy pomocy ludzi z tego
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:44 |