![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taką tabelkę
I teraz do sedna , chcę zrobić taki efekt: gdy się kończy obrazek TableLeft i TableRight ma się zacząć powtarzalny TableLeftS i TableRightS, ale zawsze pozostaje luka między tymi tabelami i zamiast ciąglej rameczki mam Obrazek , puste miejsce obrazek. Prosze o pomoc -------------------- śmieszne filmiki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw odpiwiedni border-collapse dla tabeli.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu nie chodzi o obramowanie. W każdym razie rozwiązałem ten problem troche inaczej. Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam -------------------- śmieszne filmiki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tak kliknąłem w ten link, tu nie chodzi o odstępy między komórkami. Po prostu coś nie tak jest ze stylami w IE, bo właśnie tam miałem ten błąd, w FF jest ok. Dzięki za pomoc, bez odbioru
![]() -------------------- śmieszne filmiki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 15:10 |