![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem uzylem skryptu
Ten skrypt wywoluje pliki z folderu wedlug alfabetu a ja chce zeby wywolywal przeciwnie. Moze ktos pomoc Ten post edytował Brush 9.09.2006, 01:04:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety tamten skrypt mi jakos nie dziala on chyba ustawia wszystkie pliki w tablice a pozniej ja sortuje wiec jak bys mogl napisac pelen skrypt to byl bym wdzieczny bo ja tablc nie rozumiem sry za meczenie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zadnego "+" ani nic w tym stylu nie moge podarowac Ci Ludviku ale za to moge bardzo podziekowac za pomoc i to wladnie robi Wielkie Dzieki:]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja sie tylko lekko czepie bo akurat mam to w clipboardzie
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) This is the WRONG way to loop over the directory (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Witam ponownie . Nie chcialem twozyc nowego tematu bo chodzi mi o rozszezenie tego skryptu a dokladniej:
Ten skrypt chce wykozystac zeby pokazywam zawartosc danego folderu gdzie beda same foldery ze zdieciami. Ten skrypt bedzie je wyswietlal jako liste linkow (nazwa linka =nazwa folderu) ale pojawil sie problem, jak foldery maja znaki specjalne i spacje adres sie nie wyswietla bo szuka innego folderu. Moje pytanie to: 1.Jak przerobic skrypt zeby wyswietlal liste folderow (z nazwami zawierajacymi polskie znaki) i po kliknieciu na nie zeby kierowal do tego folderu(bez zmiany nazwy folderu w samym linku) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Chyba jednak o to mi nie chodzi gdyz ta komenda zmienia spacje na + a mi to nic nie daje chce zrobic cos takiego jak jest w apache(gdy nie ma zadnego pliku index wyswietla sie zawartosc folderu danego i po kliknieciu na folder nawet z polskimi znakami wyswitla sie zawartosc tego folderu,z ta tylko ronica ze ja chce zeby zawartosc wyswietlala sie wedlug skryptu ktory juz mam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 19:39 |