![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.Nie wiem do końca czy powinno to być w php czy w javascript ale mam pewien problem.
Teraz jest tak że po naciśnięciu w button(obrazek - link ) jest przetwarzany kod na pewnej stronie a pozniej wyświetla sie kolejna strona i na niej znajduje się kod który mnie interesuje, a wiec mam pytanie jak zrobić aby po naciśnieciu kod został wygenerowany i pobrany a ta strona się nie otworzyła. chyba troche zamotałem za odpowiedź z góry dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2005 Skąd: Stalowa Wola / Wroclaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym to zrobił za pomocą Ajaxa (Javascript), choć nie wiem, czy o to ci chodzi.
Troszkę nieuporządkowany ten kod (może nie idealny) ale powinien przybliżyć ci trochę rozwiązanie -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam musiałem skasować siły wyższe to co u góry jest napisane jest OK.dzięki
Ten post edytował bigus 9.09.2006, 16:43:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:12 |