![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam skrypt do logowania oczywiscie w formie formularza gdzie trzeba klikną start i wtedy wartości są wysyłane na strone i jestem logowany.
Chciał bym żeby to wszystko działo sie tak zebym tego nie widział. Czyli: Formularz[login i haslo=>start] skrypt loguje sie na strone Za 30 s skrypt przenosi sie na inny dir(dir wylogowywujący) Proces jest powtarzyn dopukie nie wejde na moj_skrypt.php i nie kliknie stop Jak takie coś wykonać ? Głowie sie i głowie i niegdzie nie moge znależc odpowiedz :/ Prosze o pomoc Ten post edytował murawa 7.09.2006, 21:15:11 -------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może sleep skryptu na 30 sekund, a potem wylogowanie, i tak wszędzie aż klikająć stop wyłączysz flage w bazie dotyczącą tegoż kliknięcia.
Ten post edytował s_w_ir 7.09.2006, 21:19:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No dobra ale jak wartości przezucam w formie formularza to przenosi mnie na strone a ja nie chce widzieć tego co sie dzieje ,no i poco ta baza.
Może jakiś przykład skryptu ? -------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi z tym "nie widzeniem". Baza po to(może być plik
![]() ![]() Widze jednak że nie o to Ci chodzi. Czy ma być tak: 1.masz fomrularz 2. logujesz się 3. dane są sprawdzane 3a) jeśli poprawnie to widzisz białą strone przez 30 sekund, a potem jesteś wylogowany? Popraw mnie od którego punktu się myle. Ten post edytował s_w_ir 7.09.2006, 21:37:59 |
|
|
![]()
|
|
Mylisz sie od 3 punktu.Wysłałem CI priva.Odpisz tu nie pisząc o jaki serwis chodzi.
-------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 04:52 |