![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Hej- mam napisany taki skrypt który robi mi backup i ma mi wysłać maila z załacznikiem - niestety nic nie wysyła - może ktoś wie dlaczego ?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...dlaczego odsyłasz go do tej klasy? Przecież może równie dobrze zrobić to tak jak teraz. @Lonas Co w ścieżce do pliku robi spacja?
-------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
bo w 99,99% serweró obsługuje autoryzację
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo w 99,99% serweró obsługuje autoryzację ...o czym Ty w ogóle mówisz? Jak już pisesz to pisz tak żeby można było zrozumieć co masz na myśli a nie albo walisz bez potrzeby linkami albo piszesz... sam nie wiem o czym ![]() no offence -------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]()
|
|
ja wiem o co mi chodzi tylko ty nie wiesz
|
|
|
![]()
|
|
ja wiem o co mi chodzi tylko ty nie wiesz No zgadza sie - nie wiem. Dlatego się ciebie pytam. Skoro zacząłeś pisać to wypadałoby skończyć bo jak narazie ani w tym poście ani w tym nie wyjaśniłeś co ma wspólnego autoryzacja z masowym mailingiem. Skoro proponujesz phpmailera to wyjaśnij mi jaką on ma przewage przy wysyłce maili używając SMTP do sendmail lecącego z serwerana na ktorym zainstalowany jest skrypt. Chodzi mi głównie o tą ciekawą autoryzacje. -------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]()
|
|
może najpierw sobie poczytaj o autoryzacji na serwerach SMTP/POP3
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~nitro18 w dwóch wątkach ~My4tic zadaje Ci konkretne pytania, a Twoje odpowiedzi są na tyle lakoniczne, że o kant tyłka można je sobie potłuc.
Jak masz zamiar sie mądrzyć i nic nie wnosić do dyskusji to zaprzestań postowania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym odświeżyć temat, próbowałem użyć tego kodu ale niestety otrzymuję maila bez załącznika i treści =\
Jeśli ktoś mógłby pomóc, będę wdzięczny =D Pozdrawiam, Przemek Ten post edytował pschemo 17.05.2007, 20:32:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nigdy nie korzystałem z funkcji mail bo nie miałem zainstalowanego serwera SMTP więc też bym ci polecił klasę phpmailer zakładasz sobie konto na www.wp.pl i wysyłasz wiadomości w bardzo prosty sposób do dużej ilości użytkowników.
Klasa ta posiada także dodawanie załączników. Jeśli będziesz próbował wysyłać wiadomości przez tą klasę i będziesz miał problemy to możesz pisać na PW |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za zainteresowanie..
Chciałem spróbować samym mailem, bo mam wykupiony hosting więc nie wiem czy mogę sobie dogrywać funkcje... =\ No nic jak mi nie wyjdzie do poniedziałku to napisze do nich czy mogę sobie sam albo czy oni mi mogą dodać ta funkcję.. =D Pozdrawiam, Przemek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz to dograć spokojnie po prosty wypakowujesz to na swój dysk a następnie wysyłasz za pomocą FTP na serwer a swój skrypt razem z nim wszystko powinno działać
To jest właśnie zaletą klas że nawet na innym serwerze możesz z nich korzystać |
|
|
![]()
|
|
To super!
Jak wrócę do domu to spróbuję =] Pozdrawiam, Przemek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:29 |