![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Instaluję phptriadsetup 1-4. Przenoszę wszystkie biblioteki dll znajdujące się w c:\Apache\php\dlls do ktalogu sytem w Windows. Uruchamiam Apacha, wpisuję w przeglądarkę http://localhost/katalog/strona.php
i otrzymuję takie informacje Warning: Failed opening 'naglowek.php' for inclusion (include_path='\apache\includes;\apache\htdocs\;\apache\htdocs\phpmyadmin') in c:\apache\htdocs\gim1\index.php on line 21 Warning: Failed opening 'aktual/newsy.php' for inclusion (include_path='\apache\includes;\apache\htdocs\;\apache\htdocs\phpmyadmin') in c:\apache\htdocs\gim1\index.php on line 44 i tak dalej A klikając na odnośniki wyskakują takie komunikaty Nie znalieziono punktu wyjścia procedury XML_parserCreateN5 w bibliotece xmlparse.dl. dalej Unable to load dynamic library:/extensions/php_sablot.dll'-Nie można odnależć określonej procedury. Troche skomplikowane ale już nie wiem co mam robić. Z góry dziękuję mój email: wawir@o2.pl[ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 15:25 |