![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
Przedstawie najpierw problem: -chciałbym stworzyć pola wyboru, po pierwsze- wyciągam dane z tabeli jakiejś tam bazy i wyświetlam je. Teraz chciałbym aby każdy wyśiwtlony wiersz miał opcję wyboru aby po wciśnięciu przycisku np:Dalej została otwarta nowa strona na której będą już tylko te wiersze które wybrałem. Czy tak powinna wyglądać ppierwsza strona?? I jak powinien wyglądać kod drugie??
THX |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrob tak:
A po przeslaniu formularza w tablicy $_POST[nazwa] bedziesz mial tablice wszystkich wybranych chechboxow. A pozniej to juz zabawa baza itp powodzenia pozdrawiam Ten post edytował sadu 5.09.2006, 23:08:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W dalszym ciągu nie wiem jak to ma wszystko wyglądać:/.
Może ma ktoś pomysł jak powinien wyglądać kod strony otwartej po wybraniu pól zaznaczonych.Może chociaż ktoś mi powie czy przedstawiony powyzej kod jest poprwany?? THX |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche OT: pytasz sie o rozwiazania MySQL a w skrypcie uzywasz funkcji do PostgreSQLa.
|
|
|
![]()
|
|
Zrob tak:
A po przeslaniu formularza w tablicy $_POST[nazwa] bedziesz mial tablice wszystkich wybranych chechboxow. A pozniej to juz zabawa baza itp powodzenia pozdrawiam A jak wyświetlić tablicę wszystkich wybranych checkbox'ów?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W manualu masz jak byk napisane.
Szukaj pod hasłem print_r() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:02 |