![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie:>
pisze aplikacje na styl forum z lista mailingowa ale lezy ona na obcym serverze czy jest jakis sposob aby przy pomocy konta jakiegos np z o2 lub cos poprzez polaczenie sie do servera smtp wysylac majle?? bardo prosze o pomoc szukalem na google i w forum ale nie znalazlem nic tylko obsluge funkci mail() a ona tylko sle z servera na ktorym lezy :/ pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje sprawdze i dam znac czy o to mi chodzilo
![]() hehs przeciez pisałem ze strona jest na obcym serverze a nie moim i nie moge se grzebac w konfiguracji a tu pierwsze zdanie z README "Installation: Copy class.phpmailer.php into your php.ini include_path. If you are using the SMTP mailer then place class.smtp.php in your path as well." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę poprawić temat wątku. Nie jest zgodny z zasadami panującymi na forum Przedszkole
2. OMG to se skopiuj PHPMailera i dołącz ją do aplikacji za pomocą include(), require(), ... będzie to samo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:46 |