![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem polega na tym, że pomimo iz w tabeli znajdyje sie wiecej niż jeden pracownik, to i tak wyswietla mi tylko jedna osobe i jej harmonogram. Co moze być źle? Ratujcie proszę?
Ten post edytował head 5.09.2006, 13:36:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1)
proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole 2) popraw pierwszy post o bbcode 3) pousuwaj z kodu full zbednego html, ktory tylko zaciemnia sprawe Jak chcesz wyswietlac jakies dane z bazy, a rekordow jest wiecej to musisz uzyc petli. zajrzyj do manuala dla mysql_fetch_array() i zobacz w przykladzie jak wyglada petla -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Walczę juz z tym kilka dzionków i jeśli zrobię, że wyświetla mi wszystkich pracowników to nie potrafię zrobić żeby wyswietlał mi ich harmonogram... Jest to wyświetlanie 2 zapytań jednocześnie:
I właśnie połączenie ich powoduje konflikt z wyświetlaniem. ![]() Może ma ktoś jakis pomysł? Ten post edytował head 5.09.2006, 13:36:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki Wielkie! Teraz działa zdecydowanie lepiej. Mam jeszcze jeden problem, ale o tym za moment.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21 |