![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam następujące pytanie jak obejśc następujący kod:
<script type="text/javascript" language="javascript1.2"> <!-- get_obj('f_login').focus(); get_obj('f_pass').setAttribute("autocomplete", "off"); //--> </script> Da sie to jakość obejść zeby kod nie sprawdzał czy jest wpisywana całość czy poszególne litery ? -------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten skrypt tego raczej nie robi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Generalnie chce zrobić skrypt który wysyła zmienne do input type = text , tym samym sie loguje a za 30 s sie wylogowuje i zalogowuje ponownie.Przeglądając kod login.php strony po stronie klienta zauwazyłem wlasnie ten kod js umieściłem post wyzej.Teraz po przesłaniu logina i hasła przez mój skrypt wyświetla mi sie "Błędny login lub hasło".Dlaczego ?
-------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 21:00 |