![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jak poniżej a dalsze informacje pod nim...
Prosty skrypt do przesyłania plików na serwer. Problem jest następujący. I wcześniej sie pomylilem bo wystepuje on nie tylko w firefoxie ale takze w internet explorerze 1. Wybieram plik do przesłania (plik nowy - którego nigdy wczesniej nie przesyłałem). 2. Skrypt przebiega prawidłowo funkcje is_uploaded_file() i move_uploaded_file() nie zwracają błędu. 3. Błąd zwraca ostatnia funkcja file_exists() która teoretycznie poprawnie przesłanego pliku nie znajduje na serwerze. 4. Jeśli po powyzszym błędzie klikne na "odświerz" i ponownie wysle dane z formularza (jakiś plik) to plik ten zostaje porawnie dodany. Bez żadnych błędów!. I tak sie dzieje z każdym kolejnym plikiem którego wcześniej nie przesyłałem. Natomiast jeśli skasuje z serwera któryś z wcześniej wysłanych za pomocą tego skrypty plików i wyśle go ponownie plik ten dodaje się za pierwszym razem. Bez konieczności odświeżania strony. Dlaczego? Jeszcze coś dodam. Zauwazylem ze dzieje sie tak tylko u mnie na localhoście czyli windows xp 64bit + php 4.3.3 + apache 2 Ten post edytował piotrek24 5.09.2006, 10:31:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:54 |