![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, moze nie napisze tego za bardzo profesjonalnie ale mam taki problem.
Mam funkcje ktora pokazuje moje prace w portfolio, gdzie "$port_tbl" to baza ktora zaiweraz wszystkie dane o osobnych projektach a "$port_cat_tbl" to baza w ktorej sa tylko same dzialy w ktorych sa zamieszczane prace np. portale, forum... chodzi mi o to aby ta funkcja pokazywala wszystkie dzialy w jakich sa prace, w tym celu bedzie brala najpierw info o wszystkich dzialach z "$port_cat_tbl" a nastepnie bedize wyswietlala prace pojedynczo kazda prace z kazdego dzialu. czyli np. sa 4 dzialy jeden pod drugim i pokazuje tylko ostatnia prace dodana w dziale np "forum". Prubowalem cos wykminic ale nie wychodzi mi cos ;/ mogl by mi ktos pomoc to zrobic ? Ponizej zamieszczam cala funkcje. Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
w drugim while zmieniasz na nowo zmienna $wyk oraz $r wiec nie dziw ze ci sie sypie
i powinno byc ok |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem ci ze pomoglo
![]() Dzieki za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 05:42 |