![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W formularzu zbieram dane, które chcę zapisać do bazy w powyższej funckji zapisz_oferte_do_bazy(). input zapisujący:
Nie działa. Gdzie szukać błędu ? Powyższe działało, ale musiałem zmienić mysqli na mysql. I podczas przeróbki coś zepsułem. Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy wlaczyc raportowanie bledow i znajdziesz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak się włącza raportowanie błędów ?
Przed otwarciem bazy, zainicjowawłem ją : Napisałem
ten kod wiesza mi aplikację. Jeśłi usunę linię :
nie wiesza się. W manualu wyczytałem, że przed mysql_connect należy zainicjować (m). Gdzie może być błąd ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Manual, manual i jeszcze raz manual http://pl.php.net/manual/pl/function.error-reporting.php
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Z powyższych i innych prób, nadal mam nie rozwiązany problem:
chcę z formularza wywołać funkcję php, w odpowiedzi na naciśnięcie input'a. Wolałbym zrobić to bez dodatkowych narzędzi (Ajax). Nie chcę w action formularza, bo mi przeładuje stronę. Może ktoś zna rozwiązanie i pomoże ? dziękuję za cierpliwość. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2006 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jjest action czy nie ma, i tak Ci przeładuję stronę. Dzięki Ajax'owi Ci nie będzie przeładowywał, tylko pobierał dane wyświetlał.
-------------------- Chcesz szybko i łatwo wygrać 100 zł?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:52 |