![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki mam błąd przy wywoływaniu funkcji i_makesmall($fname); Oto urywek kodu z użytą funkcją:
Funkcja jest stworzona w pliku "convert.php". Co jest nie tak? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Zajrzyj do tego pliku (convert.php) i zobacz jak zdefiniowałeś funkcję. Na pewno zrobiłeś to błędnie.
Pozdrawiam. Ten post edytował Cysiaczek 3.09.2006, 03:14:27 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rano wstałem i nagle mnie olśniło że popełniłem bardzo głupi błąd w lini 15 pliku gallery.php:
Nawyki z innego języka programowania. !$exists("img/small/$fname") - co to ma być? (To jest poprawna funkcja w programie mIRC) Powinno być:
Tak mam i jest dobrze ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:15 |