![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() Kod function dopisz_zamowienie(wybrany_towar,rozmiar_wyb_tow,ilosc_wyb_tow) { zamowienie_tow=wybrany_towar+"/"+rozmiar_wyb_tow+"/"+ilosc_wyb_tow; document.formularz_zakup.form_zamowienie.value=zamowienie_tow; } // --></script>
no i kod do submita:
Czy ktos wie gdzie robie blad? ![]() HELP! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Używaj bbcode. - poprawiam.
2. Podaj kod formularza. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem poczatkujacym forumowiczem
![]() ![]() Kod formularza:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W wywołaniu funkcji masz
Kod dopisz_zamowienie(document.formularz_zakup.form_wyb_towar. powinno być Kod dopisz_zamowienie(document.formularz_zakup.form_wyb_towar.value,....)
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Poprawilem to. Ale w formularzu gdzie ma byc wynik zamowienia wyszlo mi cos takiego:
//undefined ![]() |
|
|
![]()
|
|
Popatrz sobie jak masz selecty zrobione.
Opcje nie mają value. Powinno być tak: -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() No i w formularzu wychodzi mi ze dane z tego pola (pole rozmiar) sa 'undefined'... Moze brak definicji jakies zmiennej? ![]() |
|
|
![]()
|
|
A dodałeś value do optionów ? Weź sprawdź cały kod dokładnie.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]()
|
|
A dodałeś value do optionów ? Weź sprawdź cały kod dokładnie. Dodalem 'value do optionow' ale to nic nie dalo. Pole gdzie wpisuje ilosc jest typu text... O to kod calej strony:
itp... W czym problem tkwi? ![]() ![]() Ten post edytował Lkubisz 3.09.2006, 21:12:32 |
|
|
![]()
|
|
Błąd masz gdzieś indziej. Poszukaj.
Skopiowałem całość i umnie to działa. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:17 |