![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie skonfigurowalem telefon i moge przegladac strony we wbudowanej przegladarce, wczoraj zainstalowalem miniOpere i w tej przegladarce nie dziala mi zadna strona, wywala blad ze nie mam polaczenia z siecia. Jak zrobic zebym mogl przegladac strony za pomoca miniOpera?
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przenosze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Połączenie GPRS czy telefoniczne?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...i tak i tak probowalem
Nikt nie uzywa miniOpery? -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kicaj jakiego telefonu używasz? ja mam wgraną mini operę na nokię 6820 i działa bez problemu ( no czasem pisze, że mało pamięci ). jak wpiszę do niej adres to się pyta czy połączyć z siecią. mam standardowo skonfigurowany dostęp przez gprs w plusie. mini operę mam w wersji 1.2.3.
-------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
SE V600i...
Niby profil laczenia z netem powinien sie nazywac gprs/3g, tak nazwalem nic to nie zmienilo, przypominam ze przez wbudowana przegladarke moge ogladac strony, przez miniOpere nie. A ja pytanie, moj telefon ma wbudowany firmowy Flash Player (Macromedia Flash Lite), a animacje flash nie sa uruchamiane na www!? Animacje flash w ogole dzialaja, ale tylko te na stronie nie... Edit: Aj trzeaba bylo jeszcze ustawic w "ustawieniach dla javy"... Dalej pytam o Flash'a dla Opery... Ten post edytował kicaj 12.09.2006, 22:33:27 -------------------- PHP Developer
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:28 |