![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy JS moze w jakis sposób obslugiwac scroola
Chodzi o to ze mam zrobiony pasek przewijania w JS i teraz chcialem podlaczyc do niego obsluge scrolla ![]() -------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest troszke zdarzen odnoszacych sie do scrollowania strony. Poszukaj bo tak to ja nie pamietam. Scroll - zawsze jest w tych zdarzeniach wiec w google nie powinno byc problemow
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Własnie w tym jest taki problem ze na google.pl znalazlem gdzies jakis o tym tekst ostatnio i wyczytalem ze JS nieobsuguje wogole scrolla myszki (szok), troszke mnie to zmartwilo niewiem czy to prawda czy nie.
-------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 15:47 |