![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 7 Dołączył: 2.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://weblance.pl co myślicie o tej stronce?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sadze, ze:
- pomysl okej bo wprawie jest kilka takich serwisow w pl to kazdy jest do bani - graficznie wyglada slabo - uzytecznosc kuleje - nic tam nie ma wiec nawet nie mam jak ocenic systemu wiec kolejny slaby serwis. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 7 Dołączył: 2.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sadze, ze: - pomysl okej bo wprawie jest kilka takich serwisow w pl to kazdy jest do bani - graficznie wyglada slabo - uzytecznosc kuleje - nic tam nie ma wiec nawet nie mam jak ocenic systemu wiec kolejny slaby serwis. takie serwisu sa w Polsce i ta parę jest dość dobry. zlecenia.przez.net pewnie go znasz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi sie podoba, czysto, widac co jest najwazniejsze, kolory dobrze dobrane. Uwielbiam takie strony. Tylko jeszcze ciekawi mnie jak wyglada lista ofert i odpowiedzi...
|
|
|
![]()
|
|
A mi sie podoba, czysto, widac co jest najwazniejsze, kolory dobrze dobrane. Uwielbiam takie strony. Tylko jeszcze ciekawi mnie jak wyglada lista ofert i odpowiedzi... heh specjalnie dla Ciebie dodałem projekt demonstracyjny ;) Proszę jeszcze raz odwiedź stronę. Jeżeli chcesz odwiedź również kuchnię ;) login: test hasło: tester Potem klik na Projekty->otwarte może dowiesz się nieco więcej o systemie ;) Muszę jednak popracować nad wyglądem stron i oczywiście promocją a czasu na to brak :/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takie serwisu sa w Polsce i ta parę jest dość dobry. zlecenia.przez.net pewnie go znasz no właśnie głównie go mialem na mysli (wylęgarnia pokemonów). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh specjalnie dla Ciebie dodałem projekt demonstracyjny ![]() ![]() login: test hasło: tester Dzieki:)) bylem widzialem, podtrzymuje swoja opinie:) Prosto i jasno, a to najwazniejsze. Muszę jednak popracować nad wyglądem stron i oczywiście promocją a czasu na to brak :/ Jesli chodzi o wyglad, to jedyne co musisz zrobic, to wdg mnie zmienic width lewego sidebar ( nawet o jakies 2/3 ) , poniewaz gdy tekst jest dlugi zalamuje sie, a to juz psuje efekt linii (na ktorej sa strzalki ) np "Giełda papierów wartościowych". Zwiekszyl bym rowiez (odrobine) odstep pomiedzy linkami |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takie serwisu sa w Polsce i ta parę jest dość dobry. zlecenia.przez.net pewnie go znasz zlecenia.przez.net to nie serwis z ofertą dla freelancerow tylko konejny potral rozrywkowy, bo jak inaczej nazwac odpowiedzi na oferty o budzecie 8000zl i czasie wykoniania 3 miesiac które kolesie proponuja ze wykonaja za 200 zl i to jeszcze w tydzien? btw. dla mnie strona jest ok. (nie zaglebialem sie z funkcjonalnosc ani w kod html'a, tylko mowie o wygladzie - prosto i estetycznie) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"zlecenia.przez.net to nie serwis z ofertą dla freelancerow tylko konejny potral rozrywkowy, bo jak inaczej nazwac odpowiedzi na oferty o budzecie 8000zl i czasie wykoniania 3 miesiac które kolesie proponuja ze wykonaja za 200 zl i to jeszcze w tydzien?"
widocznie programista który robi to za 200 zl w tydzien ma php w jednym małym palcu i napisze to z palaca hehe |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:10 |