![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2006 Skąd: Jelcz-Laskowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ..
Mam problem bo nie umie zmodyfikowac sam ksiegi gosci .. sciagalem mnostwo plikow z internetu z gotowymi ksiegami ale nie stety nie moglem nic zrozumiec z tego .. mam swoja strone .. i jest na niej link do ksiegi gosci jak sie do niej wchodzi wybiera sie jedna z dwoch opcji albo dajesz przegladanie ksiegi albo dajesz opcje dopisz sie do ksiegi .. juz mam zrobiony gotowy caly formularz do wpisywania sie w ksiege gosci .. i wyglada ona tak ..
i teraz :: chchialbym zrobic tak ze po zatwierdzeniu tego wpisu wysietlila sie z strona z podziekowaniem za dokonany wpis .. i rownoczesnie aby wpis zostal umieszczony w ksiedze gosci .. strone s podziekowaniem mam juz zrobiona i na niej sa jeszcze dwa odnosniki do strony glownej .. i do przegladanie ksigi .. pliki jakich uzywam to .. :: ksiega.htm -==> w tym pliku znajduja sie odnosniki albo do przegladania albo do wpisywania sie do ksiegi kdopisz.htm -==> plik ten zafiera formularz do wpisania swoich danych do ksiegi .. kczytaj.htm -==> w tym pliku maja sie znajdowac wpisy w ksiedze gosci .. kdziekuje.htm -==> plik z podziekowaniem za dokonany wpis.. Jesli ktos wie jak to zrobic i jest w stanie mi pomoc .. bardzo prosze o pomoc .. Pozdrawiam serdecznie Paziu .. Moderator: proszę używać bbcode LUDZIE ... POMOCY ... PROSZE WAS .. POMOZCIE ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.09.2025 - 23:12 |