![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , moze ktoś spotkal sie z takim problemem :
Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /var/www/html/bip1/db/db.php on line 88 .Dodam ze zainstalowałem baze z pliku nuke.sql , zmieniłem prawa . Jest to wersja php NUke 6.8 Pl w starszej wersji php NUKE mam natomiast problem z założeniem Admina, cały czas jakby się zapętlił iama taki obrazek : There are no Administrators Accounts yet, proceeed to create the Super User: Nickname: HomePage: Email: Password: Do you want to create a normal user with the same data? Yes No nie wiem dalczego nie chce dopisać Admina. Poza tym kliknięcie na obojetnie jaki link z prawej strony daje taki efekt: Sorry, you can't access this file directly... php NUKE jest na Linuxie. Prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Witam , moze ktoś spotkal sie z takim problemem :
Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /var/www/html/bip1/db/db.php on line 88 Co do tego moge napisac jedynie ze chcodzi o config.php (nie na 100% ;-) ) Musisz tam ustawic beze danych usera host i te badziewia, a co do tego drugiego problemy to nie mam pojecaia, moze po ustawieniu tamtego samo zniknie... :-) -------------------- iksor
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:49 |