![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto skrypt, powodujacy wyswietlaniesie postow z forum na stronie:
1. W jaki sposob przerobic ten krypt tak, aby posty wyswietlane byly od najnowszego do najstarszego?? 2. Co zrobic zeby na stronie wyswietlaly sie tylko tematy, a odpowiedzi nie?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sprawdzałem powinno działać. Ten post edytował Kamil J. 31.08.2006, 13:17:17 -------------------- Workspace: Ubuntu 8.04, PDT.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki Kamil J.!
Teraz kolejnosc jest odpowiednia ![]() A pomoze ktos z drugim problemem - zeby na stronie nie wyswietlaly sie odpowiedzi tylko same tematy?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Kaniak, mógłbyś laskawie stworzyć oddzielny topic odnosnie twojego problemu i nie wcinac sie do mojego?? Powtarzam pytanie: Oto skrypt, powodujacy wyswietlaniesie postow z forum na stronie: Co zrobic zeby na stronie wyswietlaly sie tylko tematy, a odpowiedzi nie?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha tylko tematy sory źle zrozumiałem w takim razie przywracam linię wyświtlającą post_text.
Zrozumiałem, że chcesz się pozbyć treści posta.
Zaraz postaram Ci się pomóc z drugim problemem. EDIT ![]()
Sprawdziłem u mnie działa, dodałem Ci także, aby po kliknięciu na nick i link "Czytaj temat" przenosiło do odpowiedniego tematu/profilu na forum. Musisz tylko wpisać adres forum. Aby nie zamulić se kompa wpisałem
aby wyświetliło mi tylko 30 tematów, jeśli chcesz aby wyświetliło wszystkie wywal to z zapytania. Pozdrawiam Ten post edytował Kamil J. 31.08.2006, 14:09:21 -------------------- Workspace: Ubuntu 8.04, PDT.
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki Kamil!!
Niewiem co bym bez cibie zrobil ![]() Zaraz sprawdze czy dziala daje edita ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:22 |