![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kilkaset linijek kodu w ktorym jeednak cos jest nie tak. Niesttey nie moge sie dowiedziec co bo strona sie calkwoicie nie wyswietla, jest cala biala. Jak mozna wiec dojsc gdzie jest dokaldnie blad?
Edit - liczba nawiasow sie zgadza, a najczesciej to przez nie strona mi sie calkowicie nie wyswietlala. Ten post edytował Bojakki 30.08.2006, 14:13:13 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
wyswietl se raportowanie wszystkich bledow. ustawi to w php.ini albo na poczatku skryptu glownego daj :
error_reporting(E_ALL); proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Kolego.
![]() error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE display_errors = On -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
error_reporting(E_ALL); nie pomaga (dalej nic sie nie wyswietla), a do pliku php.ini chyba dostepu nie mam bo serwera nie mam na swoim kompie, ale wykupione meijsce na serwerze zewnetrznym. czy jednak moze mam?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dodaj jeszcze:
ini_set('display_errors', '1'); No i mam nadzieje ze dales to na samym poczatku -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dlaje nic nie widac. Dalem to zaraz na poczatku:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A ty masz wogole php zainstalowane? On ci ten plik czyta jako php? Podejrzyj źrodlo tej strony i sprawdź co w nim masz. Jak twoj kod php to.... no wlasnie
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
A ty masz wogole php zainstalowane? On ci ten plik czyta jako php? Podejrzyj źrodlo tej strony i sprawdź co w nim masz. Jak twoj kod php to.... no wlasnie ![]() No bez przesady:) Jak wywale kod php to juz strona sie laduje, a jak kod jest to nawet funkcja nie dziala. php jest na pewno, mam zainstalwoane miedzy innymi forum phpbb i setka pzosotalych stron w php dziala:) Eh zapodam ten kod, obciety o rzeczy, ktore nic nie wnosza:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
linia 140: dales ] niepotrzebnie
Linia 215: brakuje srednika Nie wiem jak u ciebie te linie, szukaj troche nad i troche pod. Co do wyswietlania bledow to wymiekam... ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dziala, dzieki!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niektóre serwery w szczególności te darmowe mają
tak że jak jest bład składniowy to właśnie jest biała strona |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:20 |