![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Gorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fatal error: Call to undefined function: istatbrowser() in c:usrkrasnalwww1istatstat.php on line 170
a w lini 170 jest tak istat_save($istat["browser_log"],istatBrowser()); moze mi ktos wytlumaczyc co mam zrobic aby tego bledu nie bylo?? Przez ten blad nie dzialaja mi statystyki. Prosze o pomoc Z gory dzieki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Fatal error: Call to undefined function: istatbrowser() in c:usrkrasnalwww1istatstat.php on line 170
a w lini 170 jest tak istat_save($istat["browser_log"],istatBrowser()); moze mi ktos wytlumaczyc co mam zrobic aby tego bledu nie bylo?? Zgodnie z tym co masz napisane, interpreter php nie potrafi znaleźć funkcji istatbrowser(), której wywołanie masz w podanej linii. Poszukaj czy napewno masz gdzieś jej definicję, bo nie jest to funkcja standardowa php. Być może nie wciągasz pliku z definicją tej funkcji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
akurat w tym wypadku nie o to chodzi. taki blad pojawia sie gdy masz zle skonfigurowanego ista, poczytaj o tym w pliku czytaj.to! w katalogu doc skryptu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat akurat w tym wypadku nie o to chodzi. taki blad pojawia sie gdy masz zle skonfigurowanego ista
A na czym polega ta zła konfiguracja? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pliku stat.php trzeba podac dokladna sciezke do katalogu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko szkoda ze nie ma pliku czytaj.to! ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 03:46 |