![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem obok dużego obrazka mieć kilka linijek tekstu. Powinny być wyśrodkowane w pionie.
Użyłem prostego align="middle", ale działa to tylko na pierwszą linijkę. Czy da się to jakoś rozwiązać? Przykład: http://zajec.net/test/img.align |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa tak samo ja u Zajeca. Ja zamknąłbym tekst w divie i coś z floatem kombinował.
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście.. nie doczytałem, że ma to byc kilka linijek tekstu. Jak coś znajde to wkleje.
edit: Szukałem, ale nie znalazłem bezpośredniej metody. Za to jest taka opcja: obrazek floatuje w lewo, obok wchodzimy z <p> o wysokości obrazka, i centrujemy według artykułu: Wszystko o centrowaniu W starym "tabelowym" stylu to by było takie proste, ehh ![]() Ten post edytował s_w_ir 29.08.2006, 15:43:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:49 |