![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący plik:
Wynik skryptu: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mateusz/mateusz.poznan.pl/www/cookie.php:1) in /home/mateusz/mateusz.poznan.pl/www/cookie.php on line 2 I tutaj moje pytanie: Co mam zrobić aby móc ciasteczko wysłać. (przed <? nie mam żadnej spacji lub jakiego kolwiek innego znaku) Z góry dziękuję! Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozatym sprawdz czy wczesniej nie ma np. nagłowka htmla jakiegos obojetnie jakiego. Powiedz mi tez czy ty ten plik gdzies includujesz i czy jak go normalnie wywolasz to ci dziala ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jest wykonywany "sam" - tzn. nie includuje tylko uruchamiam plik, który nic więcej nie zawiera tylko ten kod (na tym się zaczyna i kończy).
Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ciekawe bo z bledu jaki podajesz wynika ze cos zostało wczesniej wysłane =/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wiem, ale plik który wykonuje składa się tylko z tego.
Pozdrawiam Ten post edytował k110 27.08.2006, 22:24:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystaj z headers_sent() by upewi się czy coś faktycznie zostało wysłane a potem z headers_list() żeby dowiedzieć się co zostało wysłane.
|
|
|
![]()
|
|
Zwraca:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\mateusz\cookie.php:1) in c:\usr\krasnal\www\mateusz\cookie.php on line 1 array(0) { } Plik wygląda tak:
Przed <?php nie ma żadnego znaku - nic (chyba że notatnik kłamie). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 20:54 |