![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ucze sie podstaw php ale nigdzie nie moge ise doszukac rzeczy niby banalnej. Napisalem funkcje i jesli zostanie spelniony warunek to ma przekierowac do innej strony if ($wiersze <> 0) { idz do pliku stats.php } i wlasnie nie wiem jak napisac ta funkcje idz do pliku stats.php bo require('stats.php'); wykonuje ten plik i wraca a tak ma nie byc podpowie ktos? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o header " title="Zobacz w manualu php" target="_manual. A slowo kluczowe to "location"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ja dodam tylko ze zaden inny nagłowek nie moze zostac przed tym wysłany a jezeli chesz z opoznieniem czasowym to najlepiej
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
header('Location: stats.php');
działa ok dzieki za pomoc pozdr No chyba za wczesnie pochwalilem. Rzeczywiscie przekierowanie działa ale kasuje mi zmienną z poprzedniego formularza czyli w poprzednim formularzu jest:
czyli ma zapamietac a w drugim pliku po przekierowaniu jest :
tutaj powiino odtworzyc moja zmienna ale tego nie robi , gdzies zgubil ja po drodze. Czy to moze byc przez instrukcje header('Location: stats.php'); ![]() ![]() Ten post edytował 2gatunek 26.08.2006, 23:05:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat
czyli ma zapamietac a w drugim pliku po przekierowaniu jest :
tutaj powiino odtworzyc moja zmienna ale tego nie robi , gdzies zgubil ja po drodze. Czy to moze byc przez instrukcje header('Location: stats.php'); ![]() ![]() A powinno być:
Ten post edytował Mirer 27.08.2006, 11:20:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
na każdej stronie/podstronie musi byś wywołana funkcja:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:55 |