![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Mam server na www.superhost.pl - obsługuje php 4, mysql, perl itp =] Mam problem z instalacją tego forum, otóż ściagnelem ogotwy skrypt PunBB Forum, i gdy przekopiowałem wszystkie pliki skrypty na ftp'a i uruchamiam plikL upload/install.php -> wypełniam =] a tu nagle: An error occured on line 58 in file /home/rodzina/public_html/forum/upload/include/dblayer/mysql.php. PunBB reported: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Access denied for user 'wyso'@'localhost' (using password: YES) O co chodiz, jestem początkujący i nie miałem nigdy zadnego kkontaku z mysqlem ![]() prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To oznacza, że dane dotyczące mysql'a, które podałeś są nieprawidłowe. Sprawdź jaka jest Twoja nazwa użytkownika w mysql'u i hasło. Host, z którego się łączysz może być też nieprawidłowy (ale nie musi).
Dane powinieneś znaleźć na superhost. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:44 |