![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy piszemy sobie na stronę menu w JS reakcja na kliknięcie jest natychmiastowa (np rozwija się div - zmienia się właściwość display).W ajaxie pisuję , ale nie mogę znaleźć nigdzie prostego przykładu ani fragmentu kodu który by mi uzmysłowił jak można stworzyć takie rozwijane menu w którym rozwinięcie będzie płynne a nie natychmiastowe ....domyślam się że można wykorzystać onLoading biorąc pod uwagę przewidywany czas uzyskania danych i do tych danych dostosować czas trwania animacji menu...ale to tylko zamysł....
Kod advAJAX.setDefaultParameters({ onLoading : function(obj) { document.getElementById(obj.tag).innerHTML = " KOD HTML "; } }); Wszelkie sugestie i podpowiedzi mile widziane Pozdrawiam Polecam http://www.twinhelix.com/dhtml/fsmenu/ Ten post edytował jastu 25.08.2006, 12:35:33 -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:37 |