![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć jestem bardzo początkujący. Chciałbym napisać rosty skrypt ale nie umiem, bo za mało wiem. Chciałbym żeby mój skrypt działał w następujący sposób: Chcę aby sprawdził folder nadrzędny w którym, znajdują się strony .htm. sprawdził czy są nowe pliki a jeśli są żeby zapisał je w wybranej formie np.
Gdzie nazwa nowego pliku jest w jakiś sposub zakodowana w pliku htm do odczytu dla skryptu. Jeżeli ktoś napisze mi następujący skrypt niech opisze go dla mnie po kolei. Z góry dziękuje. Ten post edytował bczarnota 25.08.2006, 12:25:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bczarnota - nie wiem czy ktos bedzie sklonny za free ci takie cos zaserwowac ale mysle, ze warto bys zagladnal do manuala i przygladnal sie klasie "dir". masz tam nawet ladny przyklad tego jak wykorzystac listowanie plikow
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ke? Oj. Rozumiem, że jesteś pocztkujący, ale tu się nie dostaje gotowców, tylko merytoryczną (najczęściej) pomoc. Programowanie to sztuka i trzeba poznac jej zasady, zrobisz to poprzez kursy. Czytaj kurs i manual pod www.php.net . jak czegoś nie zrozumiesz, to szukaj na forum, lub na google. Jeśłi nie znajdziesz, to pisz na forum.
kursy: Temat: Kursy dla poczatkujacych Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HeHe Cudi robi furorę w ostatnich dniach (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poczytaj! To się przyda do wyboru katalogów i uploadu! link Treewood dobrze pisze, to nie jest jedna linijak kodu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Lombi 24.08.2006, 21:17:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc to powinno wystarczyć na początek. Pokaże swoje wypociny, jak nie będe czegoś wiedział to myśle że, mi pomożecie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
pomożemy ;-) ..
Nie wiem czemu ale kojarzy mi się to z jakimś filmem Ten post edytował L.Pociask 24.08.2006, 21:38:42 |
|
|
![]()
|
|
Nie z filmem!! To wałęsa sie pytał tak na jakimś zebraniu.
Dobra wypociłem coś takiego:
Tyle jeżeli chodzi o zapis do pliku. Jak mam zmodernizować ten plik żeby sprawdzał w katalogu pliki. i jeżeli są nowe zapisywał ich nazwe i adres. Zasugerujcie, podpowiedzcie. Ten post edytował bczarnota 25.08.2006, 14:05:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę poprawić powyższego posta. Kody źródłowe php umieszczamy w tagach [ php ][ /php ].
2. Proszę poprawić temat wątku. Powinien on nawiązywać do zawartości wątku oraz problemu w nim poruszanego. Regulamin :: Zakładanie nowego tematu (topic) 3. Proszę dostosować tytuł wątku również do zasad panująceych na forum Przedszkole |
|
|
![]()
|
|
Dobrze już się poprawiłem. Może być? Możemy kontynuować temat?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 16:39 |