![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie. mala ankietka... moim zdaniem takie biblioteki (np GD) zyskują popularnośc, a w polskim necie jest b. malo info o tym...
Tak wiec glosujcie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobny pomysl juz byl http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=4912
Jestem na nie gdyz dodatkowe fora o sepcjalistycznej tematyce nie sa nam potrzebne w tej chwili. Jezeli ruszy serwis to byc moze znajdzie sie i miejsce dla tego forum co proponujesz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram Setha, chyba nie musimy sie az tak rozdrabniać ? Wkońcu dojdzie do tego że nowy user nie będzie sie mógł tutaj odnaleźć. Co za dużo to nie zdrowo
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie juz jest za duzo for. eh
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym sie mogl zajac modernowaniem takiego fora...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na forum nie ma narazie osobnych zespolow/osob moderujacych fora i poza jednym wyjatkiem nic sie takiego nie zpaowiada.
For juz teraz jest za duzo (jak napisal cudi - 3 tylko o php), wiec tworzenie nowych for na ten czas jest wstrzymane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Skąd: Myslowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie takie rozdrabnianie sie jest zbedne. Co za duzo to niezdrowo.
-------------------- Kamila Romanowska
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak dla mnie juz jest za duzo for. eh
Cholera, z tym Panem muszę się zgodzić... :wink: -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 18 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co robić o akurat bibliotekach graficznych, jak już to ogólnie o bibliotekach, ale tak poza tym jestem na nie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 11:44 |