![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Poniższy kod jest tylko 'ilustracją'. Kod o podobnej budowie, tylko z wypełnionymi miejscami typu '...' zwraca błędy: Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: requires argument 2, 'pierwsza_funkcja', to be a valid callback in...
i tu moje pytanie: - czy to wina tego, że kod pisany jest obiektowo ( i to oznacza, że trzeba w jakiś inny sposób podać do tej funkcji parametr 'pierwsza_funkcja')? - czy może błędna jest funkcja 'pierwsza_funkcja'? dzięki za pomoc # WinXP SP2 # Apache 2.0.58 # php 5.1.4 # Mozilla Firefox 1.5.0.6 -------------------- dżentelmen to mężczyzna, który potrafi grać na akordeonie, ale tego nie robi
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może by tak...
A na przyszłość: http://pl2.php.net/manual/en/language.pseu....types.callback Ten post edytował mls 23.08.2006, 20:09:25 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wielkie - działa ;-)
a co do manuala, używam takiego w formie .chm i do php4, tam w opisie tej funkcji nie jest napisane jak wywoływać tą funkcję programując obiektowo, ale mój błąd - nie poszukałem w innych żródłach pozdrawiam -------------------- dżentelmen to mężczyzna, który potrafi grać na akordeonie, ale tego nie robi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:01 |