![]() |
![]() |
-Michaell- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co to ma byc ? =/ Poczytaj podstawy. takie zeczy robi sie w funkcjach a nie zmiennych =/
poczytaj kurs php a pozniej sie bierz za pisanie =/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
dawhol a od kiedy to mozna rozpoczynac nazwy zmiennych od cyfry, hę? 'poczytaj kurs php a pozniej sie bierz za pisanie' hehe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kazdy ma prawo do pomylek ;p a pozatym ja nie zwracałem uwagi na zmienne ;p tylko na ogół skryptu moj bład ze sie bardziej nie wczytałem.
Mimo tego ze morze jescze super nie znam php to i tak staram sie jakos pomóc i juz kilku osobą mi sie udało ale jak widac autore tematu wogóle chyba nie czytał kursu. Ten post edytował dawhol 22.08.2006, 21:04:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje drogie Robaczki NIE NERWOWO
![]() ![]() phpion.com a nie mogłeś go poprostu poprawić ![]() -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje drogie robaczki, jeszcze jeden post OT i polecą warny!
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:35 |