![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 1 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: z ławki przed blokiem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wycentrowałbym całość bo teraz jak dla mnie trochę kulawo to wygląda. Poza tym menu jest jakieś dziwne. Ten efekt po najechaniu myszą psuje czytelność. Zauważ że item zdjeżdza w doł i znajduje się wtedy pod łapką myszy.
To tak na szybko. Ogólnie podoba mi się ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dam ocenę 6,5/10
![]() Jest też "a little bug (FF) " - tam, gdzie masz dane teleadresowe (na czerwonym), to ucina adres e-mail i trzeba dac zoom out, aby odczytać. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do emaila -- w Operze 9/linux tez go nie widac -- przenosi go do nastepnej linii
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jak dla mnie ten top "nie ma rąk i nóg".. belkę z "Home" "O nas" etc zrobiłbym na width 100% a cały top zakończył w jednej linii
ładny kod i walidacja XHTML 1.1 7,5/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 1 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: z ławki przed blokiem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozecie podac screen z tym niewidocznym mailem? bo mi ladnie chodzi pod IE FF i opera;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja muszę powiedzieć, że mi się podoba
![]() - Fajna typografia, dobór kolorów (fajne odcienie czerwonego koloru, które sprawiają, że strona nie jest zbyt monotonna, a dodatkowo bardzo pasują do reszty strony) - strona wygląda na bardzo dopracowaną pod względem grafiki, co nie często się zdarza ;-) Wszystko wydaje się być dobrze ułożone, nie ma efektu, że np. menu powinno być o kilka px wyżej... Nie wiem tylko czy to zdjęcie nie powinno być przypadkiem szersze? Jedyne błędy jakie zauważyłem: - strona jest dostosowana do 800x600, więc przy większych rozdzielczościach niezbyt ładny ma układ, jest za wąska - po najechaniu myszką na daną pozycję w menu, przesuwa się ona w dół co w efekcie powoduje to, że jest ona niewidoczna pod kursorem myszki. Ocena 9/10 -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Projekt totalnie nie skalowalny(check na rozmiar textu 200%). Jak można sprzedawać swoje usługi z zakresu CSS skoro własnej strony nawet sie nie potafi wykonać pożądnie? To tylko moje zdanie, ale może wypadało by sie postarać?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Projekt totalnie nie skalowalny(check na rozmiar textu 200%). Jak można sprzedawać swoje usługi z zakresu CSS skoro własnej strony nawet sie nie potafi wykonać pożądnie? To tylko moje zdanie, ale może wypadało by sie postarać? Jakbyś chciał się tak czepiać do stron pod tym wzg. to nawet na firefox.pl nie można sobie tak bardzo przeskalować tekstu ![]() ![]() -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ano to fakt, tyle że wiem że da rade to zrobić
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pełno wpisów
position:relative; oraz position:absolute; Nie o to raczej chodzi w XHTML. Elementy powinny być normalnie, logicznie poukładane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tlo chyba mialo byc biale -- teraz jest przezroczyste :/
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam FF i mi nie przycina. Pewnie macie super rodzialke 800x600 to sie nie dziwcie
strona prosta ale zbyt pospolita ![]() ale widze ze z Łukaszem współpracujecie więc szacunek ![]() Ten post edytował Balon 23.08.2006, 13:26:44 -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świetny pomysł z ładowaniem obrazków z "Realizacje" jakby "nad stroną" - bardzo mi sie to podoba
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:15 |