![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem, że czasami próbuję zobaczyć co "siedzi" wewnątrz obiektu czy tablicy. Pół biedy gdy jest to jakiś prosty obiekt czy tablica - wtedy wiadomo var_dum czy print_r i po sprawie. Problem zaczyna się gdy obiekt zawiera inne obiekty czy tablice. Wtedy wynik var_dump to pół strony znaczków, nawiasów, zagnieżdzeń itp. Pewnie zauważyliście, że czyta się to dosyć trudno ![]() Czy jest coś co można stosować w zamian - myślę tutaj o jakiejś komendzie, której nie zauważyłem w manualu albo gotowej klasie, która jakoś formatuje wyniki var_dump np... sam już nie wiem - po prostu chodzi o to aby łatwiej się czytało... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki sam efekt da zajrzenie do źródła dokumentu. Przenoszę na przedszkole. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki teraz mi głupio - nawet było w manualu, ale spojrzałem tylko na kod php i przegapiłem html
![]() Dzięki za pomoc edit: mike_mech - fajna sprawa - muszę to przetestować Ten post edytował athabus 22.08.2006, 11:53:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:34 |