![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem jak to zrobić
Skrypt sprawdza sql. Tabela cn_news zawira kilka pul w tym ID. ID jest unikalne z każdej kataegori sa to liczby od 1 do 12 chciałbym aby z id=1 sprawdzało ile jest rekordów i ta liczbę zapisywało do pliku np ooo.txt jak to zrobić ![]() Prosze o pomoc dopiero zaczynam z pięknym językiem php a strasznei mi to potrzebne jest :-) Pozdrawiam Ten post edytował mefjiu 21.08.2006, 21:55:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciężko przebrnąć przez te błędy...
Wracając do tematu: - Pobierasz liczbę rekordów z bazy - Zapisujesztę liczbę do pliku...
Ewentualnie w php4 poprawić zapisywanie pliku na fopen" title="Zobacz w manualu php" target="_manual, fwrite" title="Zobacz w manualu php" target="_manual, fclose" title="Zobacz w manualu php" target="_manual. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem to tak
i zapisuje mi w pliku 0 czy ja co cos zepsułem ? problem juz rozwiązany niech admini zdecydują czy do kosza temat czy ma zostac |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 22:32 |