![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę: agroturystyka .
Moja pierwsza strona w xhtml, pierwszy raz w oparciu o divy i css... Z założenia miała być lekka i bez zbędnych "bajerów", mam nadzieję, że Wam przypadnie do gustu... ![]() z góry dzięki za krytykę, pozdrawiam ![]() sparwdzona na FF 1.5, IE 6, Operze 9. Ten post edytował grosik 21.08.2006, 17:39:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę: agroturystyka . Moja pierwsza strona w xhtml, pierwszy raz w oparciu o divy i css... Z założenia miała być lekka i bez zbędnych "bajerów", mam nadzieję, że Wam przypadnie do gustu... ![]() z góry dzięki za krytykę, pozdrawiam ![]() sparwdzona na FF 1.5, IE 6, Operze 9. grosik pochodź może po stronach i zobacz jak wyglądają inne.. hm? -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam nadzieję, że Wam przypadnie do gustu... ![]() "nadzieja matką głupich" .. choć jak wiemy każda matka ma swoje dzieci ![]() - kod (divy przeplatane z tabelami..) - grafika (jeżeli można to tak nazwać) + Passed validation tak się teraz robi grafikę: http://www.eszablony.pl/szablony-hotele.html zacznij od nowa |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat - kod (divy przeplatane z tabelami..) tabelka to tam jest jedna i zdaje się do przedstawienia danych tabelarycznych (jak to jest zalecane...) ![]() Cytat - grafika (jeżeli można to tak nazwać) (...) tak się teraz robi grafikę: (...) no właśnie chodziło o to, żeby grafiki było jak najmniej, serwer nie jest zbyt duży i transfer niewielki. celem było głównie pokazanie tych kilku zdjęć i adresu, więc nie potrzeba do tego zbyt rozbudowanej strony. tak sądzę... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie chodziło o to, żeby grafiki było jak najmniej, serwer nie jest zbyt duży i transfer niewielki. celem było głównie pokazanie tych kilku zdjęć i adresu, więc nie potrzeba do tego zbyt rozbudowanej strony. tak sądzę... ![]() Można zrobić lekką grafike. Wiesz co mnie odstraszyło? Buttony. Nie wiem czy Twoja strona w mojej przeglądarce była otwarta dłużej niż 1,5 sekundy -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strasznee...
- 0 ładnej grafiki - te buttony ee - kod ;] - ta reklama - biale tlo? - zadnego containera calosc tak jakby rozrzucona -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czuje sie jakbym sie cofnal do lat 90tych, kiedy wp.pl wygladalo jak dzisiejsze strony domowe
![]() Zdecydowanie calosc do poprawy i skorygowania swoich zalozen co do wygladu strony. Mamy 2006 rok! Troche wysilku trzeba wlozyc aby strona byla ladna. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się górna część tj grafika
chociaż guziki wydają się być napchane, stłoczone moze troche za duże |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda, ja nie zobaczyłem bo TRANSFER PRZEKROCZONY!!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tu wcale nie ma ciężkiej grafiki: http://www.agrowypoczynek.pl/
ale spoko są też gorsze strony od Twojej: http://www.cavaletto.info/ ![]() ![]() Tak a' propos to ciekawa oferta. Daleko jest do najbliższych wyciągów narciarskich na Słowacji ? Można się stołować z własnym prowiantem ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:03 |