![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Szukam informacji na temat tworzenia czatu w php. Może ma ktoś jakieś dobre pomysły, założenia, na co zwrócić uwagę? Z góry dziękuję bardzo za odpowiedzi. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystałem z google i tez to widziałem, czytałem.
Chodzi o to ze potrzebowałbym zarysu jak za zrobienie sie zabrac.... tzn np. Logowanie - php, formularz do wysylania tekstu - php, html ![]() zapisywanie txtu - MySQL ? itd itp... chodzi o tzw szkielet co miałoby odpowiadać w takim czacie za co... Ajax nie wchodzi w rachubę bo poprostu nieumiem, nie wiem z czym sie go je. Dlatego wolałbym aby za funkcje "dynamiczne" odpowiadał javascript. Pozdrawiam i dziękuję za odzew |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:09 |