![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie bede owijal w bawelne, tylko od razu przejde do konkretow Zakladajac ze mam tabele ------------------- sys_tur_tabela ------------------- id_tur_tabela klan1 klan2 data godzina grupa turniej ------------------- sys_tur_klany ------------------- id_tur_klany klan Chce aby w miejscu identyfikatora klanu (klan1, klan2 w tabeli sys_tur_tabela) pojawily sie nazwa klanu na ktore wskazuje id. Wyplodzilem nastepujace polecenie dziala, ale tylko na klan1 lub klan2
prosze o pomoc/modyfikacje jak rozwiazac moj problem, z gory dziekuje:D |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 120 Pomógł: 2 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje za poswiecenie czasu, jednak nie o to mi chodzilo...:/
to nic nie zmienia zakladajac ze w tabeli sys_tur_tabela mam rekord id_tur_tabela = 12 klan1 = 5 klan2 = 3 data = 0000-00-00 godzina = 00:00:00 grupa = 1 turniej = 1 to po przetworzeniu w/w polecenia wartosc w klan2 nie zostanie polaczona z id klanu z tabeli sys_tur_klany:((( |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:46 |