![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wysylam meila sobie poprzez php, dodaje mu załącznik w postaci rysunku .gif, no i chce w treści (oczywiście w formacie html) wyemitować ten obrazek. Robie to w następujący sposób:
Problem tkwi w emisji tego obrazka, ponieważ wyświetla mi się tylko w TheBat! a klienty www np. GMail czy też O2.pl nie pokazują mi tego obrazu. Jakieś pomysły ? :roll2: Ten post edytował dopy 20.08.2006, 18:15:18 -------------------- Błyśnij, nim zgaśniesz...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie za bardzo orientuję się w tym ale to chyba sprawa odpowiednich znaczników... może TO Ci pomoże...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustawiłem to content-id dla obrazka, i teraz pokazuje się już w TheBat i na O2.pl, jednak GMail nadal nie chce go wyemitować i pokazuje go w kodzie jako
:/ edit: tak sobie testuje i widze ze po tej zmianie na większości działa, gmail ma jakiś filtr pewnie, no i niestety FireBird ze stajni mozili tez blokuje mi obrazek - no ale nie można mieć wszystkiego ![]() Dziękuje za pomoc Ten post edytował dopy 20.08.2006, 19:11:38 -------------------- Błyśnij, nim zgaśniesz...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:05 |