Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> w jaka strone pójdzie programowanie aplikacji internetowych?
patrycjusz

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

hmm....
ostatnio nachodzą mnie dziwne mysli...
zastanawiam się w jaką stronę pójdzie webmastering... jak rozwiną się jezyki programowania aplikacji sieciowych itd.
ale ostatnio zauważyłem małe zwolnienie (choć może to tylko moje wrażenie) wśród nowych gadżetów w sieci... nielicznym wyjątkiem są aplikacje jak livechat ( www.neutron-it.com) czy inne które coraz bardziej przybliżają adminów czy też ludzi w teamie administrującym do zwykłych użytkowników.
hmm... ciekaw też jestem nowości idących razem z tym postępem w dziedzinie programowania w rodzinie języków server-side.
zobaczym do czego to dojdzie bo jak narazie to aż mi slinka cieknie na samą myśl... no ale dochodzą też niepokojące głosy jak ... m.in. kończenie się IP w koreii czy plany microsoftu i paru innych odnośnie "zagospodarowania" sieci (microsoft i pare innych firm spotkało się ostatnio aby rozplanować plan działania i podzielić internet i sposoby dostępu do niego)...
z jednej strony czuję się radośnie myśląc o nowościach jakie niesie ze sobą rozwijanie technologii internetowych zaś z drugiej strony czuję niepokój jak pomyślę o planach takich monopoli jak microsoft...
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:34