![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem odnośnie zmiennej... Chodzi o to, ze mam zmienna o nazwie, np: $karol i chce zeby zwrocilo mi nazwe zmiennej bez znaku $ - jak takie coś zrobić?? -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie....
Chodzi o to, ze jak masz zmienna $11-256 i ta zmienna jest treści: 2 (echo $11-256 wyswietla 2) I problem polega na tym, ze chce zeby zwracalo mi nazwe zmiennej - w tym wypadku zeby zwracało 11-256 - nazwe zmiennej, a nie jej wartość... -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
MissMoneypenny - o to wlasnie chodzilo
![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 17:29 |