![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocene:
www.inteco.net.pl Strona jak widać nie w pełni uzupełniona ale chodzi mi o ocene techniczną strony a nie jej zawartości. Ten post edytował deicide 18.08.2006, 21:15:07 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twardy tym razem podbijam ocene 5/6. Schludnie, przechodzi valiator;0 Pozatym tak jak już pisałem schkludnie i przejrzyście.
Pozdrawiam -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Wiele juz widziałem stron projektntów - najczęsciej były (są) przebajerzone - Twoja mi się podoba ze względu na prostotę i przejrzystość.
ocena: 6/10 Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale mi sie wydaje ze za prosta ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod prawie całkowicie poprawny.
Widzę tylko jeden błąd: nieprawidłowe zastosowanie twarde spacj ( ). W stopce powinieneś używać zwykłej spacje i dać jedynie Kod #stopka { white-space: nowrap; } Można też dodać accesskeys i atrybut rel dla STRONA GŁÓWNA. P.S Prawidłowe zastosowanie nbsp: http://en.wikipedia.org/wiki/Non-breaking_space#Uses Ten post edytował Zajec 18.08.2006, 22:31:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ah, sorcia :-) nie do tego kontru posta walem co chcialem.
Jeszczeraz przepraszam. Strona całkiem ładna w dobrych kolorach. Ja osobiscie dalbym troche wieksze czcionki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie nawet ładnie, ALE:
- to logo zupełnie na tej stronie nie pasuje, pewnie ty go nie robiłeś, ale mogłeś je jakoś inaczej wpasować. Sam mam często problemy w tym stylu, że np. nie ma jak na stronę "wcisnąć" logo, bo jest tak beznadziejne, że wogóle nie pasuje :/ - moim zdaniem za prosta ta strona, nie ma jakiś elementów charakterystycznych, które by ją wyróżniały od innych stron. Moim zdaniem brakuje jakiegoś...bajeru ![]() ![]() ![]() Ogólnie ocena 6/10 ---- hwao! nie ten temat ![]() Ten post edytował ano 19.08.2006, 10:01:13 -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2003 Skąd: Giżycko / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze taka uwaga czysto techniczna:
W kodzie nie pisz "NAWIGACJA" tylko "Nawigacja", a jeśli chcesz uzyskać napis wielkimi literami, to zrób to poprzez CSS. Daj żyć użytkownikom przeglądarek tekstowych ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zastanawia mnie co robi ten Kod < html> na poczatku strony.Strona wyglada inaczej w kazdej przegladarce... + za uzycie stylów kod to "troche" smietnik... Hwao, chyba cos Ci się pokręciło ![]() Dzięki wszystkim za ocenke. Strona wygląda też zbyt prosto bo poprostu nie mam narazie czasu, żeby ja uzupełnić. Bo na przykład w topie, po lewej dolnej stronie, gdzie jest takie ciemniejsze wybrzuszenie będzie wyszukiwarka. Ale to już później... Cytat Twardy tym razem podbijam ocene 5/6. Schludnie, przechodzi valiator;0 Pozatym tak jak już pisałem schkludnie i przejrzyście. No to zostałem zdekonspirowany. ![]() Ten post edytował deicide 21.08.2006, 08:30:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 04:05 |