![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czy jest jakiś sposób żeby formatować input type="file", zwykłe "style" nie działa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to dośc spotykany problem sam miałęm z nim styczność w tej sytuacji jedynie zostaje JS
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
JS, tzn. w jaki sposób?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co konkretnie chcesz zmienić?
przykład:
-------------------- Początkujący
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
a co konkretnie chcesz zmienić? przykład:
Na tyle sprytny też jestem, niestety przy type="file" to nic nie zmienia. |
|
|
![]()
|
|
napisałem ci powyzej co tzreba zrobic naprawde nic innego nie wykombnujesz siedzialem nmad tym 2 dni z kolesiem ktory css ma w palcu od razu mi powiedzial ze tego nie da sie tak zrobic
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tylko ja nie chcę takiego futurystycznego wydania jak tam jest, ja bym wolał żeby to było zwykłe, tylko w miarę ładne po prostu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Na tyle sprytny też jestem, niestety przy type="file" to nic nie zmienia. Nie wiem na ile sprytny jesteś ale po wpisaniu takiego kodu
otrzymuję taki wynik ![]() -------------------- Początkujący
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:14 |