![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taką funkcje:
I teraz np. wysłałem informacje zalogowania się na forum. Wszysttko działa prawidłowo ale jest taki problem, że np. jak zrobie przekirowanie to sam nie jestem zalogowany na forum, ale jest zaznaczone, że taki user istnieje. Czy jest taka mozliwość aby móc sie zalogować w taki sposób lub podobny? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jak chcesz chodzić po forum (i kazdej stronie opartej na SESID przechowywanym w cistku) musisz przechwycić ciasteczka i wysłać je kolejnym stronom.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat musisz przechwycić ciasteczka i wysłać je kolejnym stronom. A moze wiesz jak to zrobić ? Też bym chętnie skorzystał, a w zasadzie nie mam wizji jak by to zrobić. -------------------- Błyśnij, nim zgaśniesz...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem w tym, że przegladarka najczęściej nie przyjmuje ciasteczek, które pochodzą z innej domeny niż zostały wysłane. Jeżeli tego sie nie obejdzie to raczej chyba nici z tego. Próbowałem wysłać ciasteczka nie wysłało. Jeżeli podałem własnął domene to było tip top, ale to w gruncie rzeczy nic nie daje.
Ten post edytował deicide 22.08.2006, 18:52:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:48 |