![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zrobiłęm sobei taki kod testowy
Tylko zamaist wyśiwtlać wynik z zaoytania sql wyświtla object. Ja już nie wytrzymuje z tym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Ja już nie wytrzymuje z tym Zajrzyj do pierwszej lepszej dukumentacji adodb, przeczytaj co robi execute, bo ja nie wytrzymuje z userami jak ty.... ![]() http://phplens.com/lens/adodb/docs-adodb.htm
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dalej zabardzo nie wiem co mam zrobic
![]() ![]() Plik includes/config.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2006 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież już Ci mówiłem, że ma być tak:
SELECT i FROM tak wyróżniłem, by były lepiej widoczne co poprawia widoczność i analizę kodu. Co do $test... najpierw przydało by się przeczytać dokumentację ADOdb a przedewszystkim metody Execute a następnie fields. Jak coś to pisz na Hapi/Skype/GG... -------------------- Chcesz szybko i łatwo wygrać 100 zł?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 01:31 |