![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam! Kiedyś kolega podał mi taką zmienną, że wyświetlała mi taką tabele i pokazywało tam wszystko ip, host, wersje php na serwerze, itepe. I teraz mam problem z przypomnieniem sobie co to było. A kontakt z nim straciłem. Proszę o szybką pomoc pilne.
A i jaka jest zmienna na hosta, okrąg skąd jestem, takie ogólne dane dotyczące internetu bo potrzebuje do formularza wysyłającego meila. Ten post edytował hzl_91 18.08.2006, 12:29:51 -------------------- Projektowanie stron internetowych | Need For Speed NFS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
funkcja phpinfo" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
plus zmienne superglobalne... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
THX Ludvik
![]() A zmienne, zeby uzyskać mojego hosta, skąd jestem, i inne informacje, żebym mógł użyć np. do namierzenia kogoś. Ten post edytował hzl_91 18.08.2006, 12:23:03 -------------------- Projektowanie stron internetowych | Need For Speed NFS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
samo php tego nie zrobi ew.klasy już przygotowane pod tego typu zastosowanie
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak napisałem - zmienne superglobalne. W manualu zawsze można poszukać... Sami piszą, że to coś użytecznego
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
OK już wszystko mam tylko brakuje mi tego hosta jak zrobić żeby wyświetliło mojego hosta tak jak na ip jest $REMOTE_ADDR to na host też musi coś być ;]
-------------------- Projektowanie stron internetowych | Need For Speed NFS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
php programmer - THX dokładnie mi oto chodziło!
Temat do zamknięcia! Dzięki! -------------------- Projektowanie stron internetowych | Need For Speed NFS
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 06:12 |